Categorieën
Nieuws Hoogbegaafdheid Nieuwsbrief HB - April 2023

SYMPOSIUM HOOGBEGAAFDHEID

SAVE THE DATE!
SYMPOSIUM HOOGBEGAAFDHEID OP 11 OKTOBER 2023 IN GRONINGEN

Het samenwerkingsverband PO 20.01 organiseert in het nieuwe schooljaar op 11 oktober een symposium over hoogbegaafdheid in de stad Groningen. Dit symposium is bedoeld voor alle onderwijsprofessionals in het PO en VO in de hele noordelijke regio! Het symposium zal plaatsvinden op woensdagmiddag 11 oktober 2023 van 15.00 – 20.00 uur.

Inventarisatie programma
Op basis van een peiling in het werkveld hebben we een beeld gekregen waar de behoeften liggen op het thema hoogbegaafdheid. We hebben daarbij veel tips gekregen over mogelijke sprekers, inhoud van workshops en ideeën voor de informatiemarkt. We zijn op dit moment druk bezig om het programma in te vullen en mensen te benaderen. We hebben al mooie toezeggingen!
We hopen het programma snel rond te krijgen. We communiceren binnenkort over het definitieve programma en de mogelijkheid om in te schrijven via de kartrekkers van de deelverbanden, de netwerken en op de website van het samenwerkingsverband.

Save the date en … zegt het voort!