Categorieën
Nieuws

Evelyn Kamann nieuwe directeur-bestuurder

Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat we erin geslaagd zijn de vacature van directeur-bestuurder voor SWV 20.01 PO (Provincie Groningen en gemeente Noordenveld) in te vullen. Met ingang van 1 maart 2024 zal Evelyn Kamann aantreden in deze functie. Met de benoeming van Evelyn zijn we ervan overtuigd dat we een enthousiaste, kundige en gedreven opvolger van Roel Weener hebben gevonden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij een “passende” plek gaat innemen in het samenwerkingsverband en kijken uit naar een prettige, collegiale en constructieve samenwerking met haar. Samen met Evelyn kunnen en gaan we een vervolg geven aan de uitvoering van de ambities van het samenwerkingsverband, zoals die staan beschreven in het Ondersteuningsplan en de daaruit afgeleide Jaarplannen.

We wensen Evelyn heel veel succes en vooral ook plezier in haar nieuwe rol als directeur-bestuurder van het SWV 20.01 PO.